torsdag 08. februar 2024 14:00

Hvem fortjener en særlig hyldest?

Transportbranchen er fuld af dygtige folk, der holder Danmark kørende, og lige nu har du mulighed for at nominere den vognmand eller virksomhed, du mener fortjener at vinde FDE Fondens Initiativpris 2024. Vinderen kåres på ITD’s generalforsamling i april og modtager et legat på 50.000 kr.

Vi bliver altid glade, når nogen ønsker at hylde vores vigtige branche. Derfor håber vi, at du vil benytte chancen for at nominere en kandidat til FDE Fondens Initiativpris 2024. Prisen kan gives til virksomheder, organisationer, uddannelses- og forskningsinstitutioner eller enkeltpersoner, der har vist et særligt initiativ, der kan være med til at understøtte og videreudvikle dansk godstransport og logistik og styrke erhvervets konkurrenceevne.

 

Vi ved, at der sidder mange kvalificerede kandidater derude, store som små, så gør transportbranchen den tjeneste at fortælle om dem, så en af dem kan blive anerkendt for sin ekstraordinære indsats.

 

Det er ikke kun ITD’s medlemsvirksomheder, der kan indstilles til prisen, men alle virksomheder og personer i transportbranchen.

 

Vinderen kåres på ITD’s generalforsamling

Vinderen af FDE Fondens Initiativpris 2024 udnævnes på ITD’s generalforsamling, der i år finder sted på Nyborg Strand i april. Her håber vi at se rigtig mange af jer til en god generalforsamling efterfulgt af en forrygende fest – mere info følger herom inden længe.

 

Forslag til prismodtagere kan indsendes i perioden 1.-29. februar. Du kan læse mere om FDE Fondens Initiativpris og nominere din kandidat her.

SENESTE ITD NYT
mandag 06. maj 2024

Affaldsdatasystem fornyes

Miljøstyrelsen er ved at udvikle et nyt system til indberetning af affaldsdata. På et webinar den 23. maj 2024 orienteres om tidsplanen for det nye affaldsdatasystem. Fra den 1. januar 2025 skal der føres styrket affaldstilsyn hos de danske affaldsproducerende virksomheder. Virksomhederne udtrækkes på baggrund af deres affaldsdata.

Affaldsdatasystem fornyes >
mandag 29. april 2024

ITD Arbejdsgiver har holdt generalforsamling

ITD Arbejdsgiver afholdt lørdag den 27. april 2024 sin ordinære generalforsamling. John A. Skovrup fortsætter som foreningens formand, Arne Færch Mikkelsen er nyvalgt til bestyrelsen, mens Dan Dahlmann Kristensen blev valgt ind som suppleant.

ITD Arbejdsgiver har holdt generalforsamling >
tirsdag 16. april 2024

Kørselsforbud i maj 2024

Flere europæiske lande har dage med kørselsforbud i maj 2024. Du kan finde oversigten på ITD’s hjemmeside.

Kørselsforbud i maj 2024 >